Banner 980x90

Aizdevums bez laikietilpīgām formalitātēm

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ja esi nonācis situācijā, kad līdz algai atlikušas vien dažas dienas, bet nozīmīga rēķina apmaksai Tev pietrūkst pavisam nedaudz, izdevīgs risinājums būs ātrais kredīts. Šis līdzekļu aizņemšanās veids ir piemērots situācijām, kad nav pietiekamu uzkrājumu, taču ir regulāri ienākumi. Salīdzinot ar citām aizņemšanās iespējām, piemēram, naudas lūgšanu radiem, draugiem, darba devējam vai mēģinājums to izdarīt bankā, ātrie īstermiņa aizdevumi pēkšņi radušās grūtības palīdz pārvarēt ātri un bez laikietilpīgu formalitāšu kārtošanas.

Kurš ātrais kredīts būs piemērotākais?
Ātrais kredīts ir viegli pieejams – Tev jāizvērtē sava maksātspēja, jāizvēlas labākais piedāvājums, jāaizpilda pieteikums un dažu minūšu laikā nauda būs Tavā rīcībā. Pirms aizņemšanās gan neaizmirsti iepazīties ar vairāku aizdevēju piedāvājumiem. Tas palīdzēs izmantot Tavām vajadzībām un iespējām patiešām atbilstošāko aizdevumu.

Salīdzinājumā ar citiem aizdevumu veidiem, ātrajam kredītam ir šādas priekšrocības:
- tam var ērti un vienkārši pieteikties internetā;
- nav nepieciešami dokumenti un izziņa no darba;
- netiek pieprasīta ķīla;
- kredītu var izmantot jau pēc dažām minūtēm.

Vēl viena nozīmīga ātro aizdevumu priekšrocība – pirmajā reizē lielākā daļa kreditētāju aizdevumu izsniedz bez maksas. Tas nozīmē, ka jāatdod tieši tikpat liela summa, kādu aizņēmies, nav jāmaksā ne procenti, ne komisijas maksa.

Aizdevumi pieejami ikvienam
Īstermiņa ātrie aizdevumi iekarojuši popularitāti arī savas pieejamības dēļ – katram, kuram ir regulāri ikmēneša ienākumi, ir pieejams ātrais kredīts atbilstošā apjomā. 

Lai varētu izmantot kredītu, Tev jābūt
- 18–75 gadus vecam Latvijas iedzīvotājam;
- ar mobilo tālruni, e-pasta adresi un kontu bankā;
- ar nokārtotām kredītsaistībām;

Ja atbilsti šiem kritērijiem un Tev patiešām nepieciešams aizdevums, rīkojies šādi:
- izvēlies izdevīgāko piedāvājumu
- iepazīsties ar visiem līguma nosacījumiem;
- reģistrējies aizdevēja mājaslapā;
- samaksā reģistrācijas maksu (parasti 0,01 eiro cents);
- pieteikumā ieraksti vēlamo kredīta summu un termiņu;
- apstiprini pieteikumu.

Ja aizdevējs pieņems pozitīvu lēmumu par naudas piešķiršanu, ātrais kredīts Tavā rīcībā būs 10–15 minūšu laikā.

Pirms aizņemšanās pārliecinies par iespējām kredītu atdot
Tā kā ātrais kredīts paredzēts īslaicīgu finansiālu sarežģījumu pārvarēšanai, un ir piemērots cilvēkiem ar pastāvīgiem ienākumiem, galvenokārt aizdevumu summas nepārsniedz 400–700 eiro, bet to termiņš ir līdz 30 dienām. Daļa aizdevēju tomēr piedāvā arī lielākas summas līdz pat vairākiem tūkstošiem eiro, taču šie aizdevumi paredzēti nozīmīgākiem maksājumiem vai pirkumiem, tādēļ arī to atdošanas termiņš ir krietni ilgāks un var sasniegt vairākus gadus. Ātro kredītu minimālā summa atkarībā no aizdevēja ir 35–50 eiro.

Pirms pieteikšanās kredītam salīdzini aizdevēju nosacījumus un piedāvājumu, kā arī izvērtē savas iespējas aizdevumu atdot paredzētajā termiņā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)