Banner 980x90

Atkārtoti lems par atļauju Mērsraga mēram savienot trīs atbildīgus amatus

Rīga, 16.okt., LETA. Mērsraga novada domes deputāti otrdien atkārtoti lems par atļauju domes priekšsēdētājam Robertam Šiliņam ("Mēs Mērsraga novadam") apvienot trīs amatus, aģentūrai LETA noskaidroja Mērsraga novada domē.

Šiliņš aģentūrai LETA pauda, ka, visticamāk, viņš iegūs pietiekošu atbalstu amatu savienošanai. Ko darīs gadījumā, ja deputāti lems noraidoši - priekšsēdētājs vēl nav izlēmis.

Kā ziņots, septembra izskaņā Šiliņu ievēlēja par Mērsraga novada domes priekšsēdētāju, taču domes deputāti nav spējuši vienoties par atļauju viņam savienot mēra amatu ar Engures ezera dabas parka fonda un Mērsraga ostas valdes priekšsēdētāju amatiem.

Iepriekš četri deputāti, kuri pārstāv Latvijas Zemnieku savienību un sarakstu "Mēs Mērsraga novadam", balsoja par atļauju domes priekšsēdētājam savienot amatus, bet četri saraksta "Demokrātiju visiem" balsoja "pret".

Jaunievēlētais mērs aģentūrai LETA iepriekš pauda pārliecību, ka ar laiku šo jautājumu izdosies atrisināt sarunu ceļā. Galējā gadījumā tiktu lūgts Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas rīkojums.

Ministrijā aģentūrai LETA iepriekš skaidroja, ka likums neaizliedz savienot domes priekšsēdētāja amatu ar Engures ezera dabas parka fonda un Mērsraga ostas valdes priekšsēdētāja amatiem, ja par darba pienākumu apvienošanu ir lēmusi attiecīgā novada dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)