Banner 980x90

Atraktīvas dārza mēbeles mājīgai atmosfērai Jūsu dārzā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vasarā ikviens cilvēks tiecas pavadīt vairāk laika pie dabas un īpaši ir palaimējies piemājas dārzu īpašniekiem – dabas mierīgums un košas vasaras krāsas ir tepat pie mājas durvīm. Tomēr, lai atpūta dārzā būtu nevis laba, bet lieliska, ir jāparūpējas par atbilstošu aprīkojumu. Dārza mēbeles izrotās un padarīs komfortablāku gan nelielu dārzu pilsētas robežās, gan plašu teritoriju laukos. Izvietojiet savā dārzā pāris krēslus, galdu un šūpoles un padariet vasaru vēl labāku!

1a.lv preču klāsts – lielākais Baltijas valstīs
Interneta veikalos var pasūtīt tūkstošiem preču, tostarp arī kvalitatīvas dārza mēbeles. Tomēr 1a.lv mājas un dārza preču piedāvājums internetā ir vislielākais ne tikai Latvijā, bet arī kaimiņvalstīs, kas nozīmē, ka ikviens klients varēs piemeklēt ideālu dārza mēbeļu komplektu. Pāris minūšu laikā, ar vai bez reģistrācijas, var pasūtīt mēbeles:
- atsevišķi: krēslus, galdus, dīvānus. Piedāvājumā ir arī saliekamie galdi un krēsli, neierastas formas dīvāni, zviļņi;
- komplektā: vienota stila un krāsas galdus un krēslus pieaugušajiem un bērniem.

Dārza preču sadaļā atradīsiet arī aprīkojumu laiskai vai aktīvai atpūtai: dārza šūpoles, batutus, baseinus, kā arī nojumes un saulessargus patīkamākai atmosfērai.

Kā orientēties materiālu dažādībā?
Dārza mēbeles var atlasīt ne tikai pēc to veida, bet arī pēc ražošanas materiāla. 1a.lv iespējams pasūtīt mēbeles no
- plastikāta un polipropilēna. Tas ir ekonomiskais dārza mēbeļu variants, īpaši noderīgs, ja mēbeles netiek ekspluatētas ikdienu;
- alumīnija, metāla un tērauda. No šiem materiāliem ražo izturīgus rāmjus dārza dīvāniem, šūpuļkrēsliem un saliekamajām mēbelēm;
- koka. Dabiskie materiāli lieliski izskatās un ilgi kalpo. Dažiem modeļiem ir tekstila apdare, daži ir ražoti no koka un metāla kombinācijas.

Trīs piegādes un apmaksas veidi
1a.lv ļauj klientiem izvēlēties viņiem ērtāko pasūtījuma piegādes un apmaksas kombināciju. Pasūtītās mēbeles var saņemt veikala birojā, izņemt pakomātā vai sagaidīt kurjeru pie mājas durvīm. Veicot pasūtījumu, norādiet vēlamo apmaksas variantu – skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu. Pilnu informāciju par pasūtīšanas noteikumiem meklējiet veikala mājaslapā 1a.lv. Sekojiet akcijām, lai iegādātos dārza mēbeles par labāko cenu!

Dārza mēbeles būs neaizvietojamas ballītēs, un Jūsu bērni būs sajūsmā par iespēju spēlēties svaigā gaisā. Meklējot mēbeļu komplektu par izdevīgu cenu, aplūkojiet 1a.lv piedāvājumu! Ienāciet 1a.lv un pasūtiet visu nepieciešamo dārzam un mājai!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)