Banner 980x90

Ātrie kredīti bez papildu komisijām un slēptiem nosacījumiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja dzīvē rodas situācija, kad nekavējoties nepieciešams apmaksāt rēķinu vai iegādāties svarīgas preces, piemēram, medikamentus, bet bankas kontā pietrūkst naudas, nepieciešamo summu var aizņemties. Ātrie kredīti ir ieguvuši lielu popularitāti, taču vienlaikus tie ir apvīti ar dažādiem mītiem, kas nav patiesība. Tas liek cilvēkiem jautāt – vai ir patērētājam draudzīgi ātrie kredīti? Aizdevumu tirgus ir plašs, tāpēc tajā var atrast dažādus piedāvājumus, bet viens no izdevīgākajiem ātrā kredīta variantiem ir aizdevums līdz algai – neliela naudas summa uz īsu laika posmu.

Līdz 300 eiro uz 30 dienām – kredīts, ko var pielāgot Jūsu vēlmēm
Kredītkompānija Kredits7.lv piedāvā nelielus ātros kredītus, kas būs īpaši piemēroti cilvēkiem, kuriem papildu nauda ir vajadzīga ikdienas tēriņiem. Šādi ātrie kredīti var palīdzēt
- apmaksāt īres vai komunālo maksājumu rēķinu;
- samaksāt par sadzīves tehnikas vai mājas komunikāciju remontu;
- iegādāties pirmās nepieciešamības preces: sabiedriskā transporta mēnešbiļeti, medikamentus, silto apģērbu ziemā.

Vēloties samazināt aizņemšanās riskus, Kredits7.lv piedāvā dažādus aizdevuma variantus jaunajiem un pastāvīgajiem klientiem:
- aizņemoties pirmo reizi, kredīta maksimālā summa var būt 300 eiro;
- atkārtoti piesakoties aizdevumam, var pretendēt uz 400 eiro lielo kredītu.

Kredits7.lv ātrie kredīti būs sevišķi izdevīgi tiem klientiem, kuri vēlas atmaksāt aizdevumu pēc iespējas ātrāk, jo uzņēmums nodrošina iespēju noteikt 15, 21 vai 30 dienu garu atmaksas periodu. Kredits7.lv iesaka aizņēmējiem veikt pārskaitījumu kredītkompānijas bankas kontā uzreiz pēc algas saņemšanas, lai ātri segtu kredītsaistības un uzsāktu jauno mēnesi bez parādiem.

Trīs soļi līdz ātrajam kredītam
Kredits7.lv piedāvā ērtu un saprotamu pieteikšanās sistēmu. Jums būs nepieciešamas tikai 10–15 minūtes, lai
- reģistrētos kredītkompānijas mājaslapā;
- pārskaitītu reģistrācijas maksu 0,01 eiro apmērā;
- nosūtītu aizdevuma pieteikumu ar kredīta kalkulatora palīdzību tiešsaistē vai ar SMS starpniecību un sagaidītu uzņēmumu lēmumu.

Kredītkompānijas darbinieki izvērtēs Jūsu maksātspēju, izmantojot kredītu datu bāzes un parādnieku reģistrus un informēs Jūs par savu lēmumu ar īsziņas palīdzību. Kredits7.lv neprasa papildu samaksu par pieteikuma nosūtīšanu un izskatīšanu, tāpēc varēsiet būt drošs, ka atmaksāsiet tikai aizdevuma summu un procentus.

Aizņemieties atbildīgi un piesakieties tikai tādai summai, ko varēsiet savlaicīgi atmaksāt! Ienāciet kredits7.lv un iepazīstieties tuvāk ar aizdevuma nosacījumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)