Banner 980x90

Brīvdienās un nākamās nedēļas sākumā paaugstināsies gaisa temperatūra

Rīga, 8.sept., LETA. Arī turpmākajās dienās ciklonu darbības ietekmē Latvijā gaidāmi nepastāvīgi laika apstākļi, bet gaisa temperatūra brīžiem pakāpsies virs +20 grādiem, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sestdien un svētdien palaikam gaidāms lietus, vietām iespējamas pērkona lietusgāzes. Sestdiena būs pārsvarā apmākusies, tādēļ gaisa temperatūra vēl nepārsniegs +15..+19 grādu, savukārt svētdien galvenokārt valsts centrālajos un austrumu novados saule gaisu varētu sasildīt līdz +23 grādiem. Arī naktis kļūs siltākas - minimālā gaisa temperatūra pakāpsies līdz +10..+16 grādiem.

Nākamās nedēļas pirmajā pusē gaidāms vasarīgi silts laiks, - uzspīdot saulei, Latvijas austrumu un centrālajā daļā gaisa temperatūra var paaugstināties vēl par diviem trim grādiem.

Tomēr siltums būs īslaicīgs, jo nedēļas gaitā steigsies ieplūst vēsākas gaisa masas. Tas nozīmē, ka turpmāk gaidāma ne tikai zemāka gaisa temperatūra, bet arī vairāk nokrišņu un brāzmaināks vējš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)