Banner 980x90

Būs izmaiņas gaisa balonu lidojumos Talsos

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No 12. līdz 14.augustam Talsos notiks gaisa balonu festivāls. Šobrīd zināms, ka nāksies mainīt gaisa balonu pacelšanās vietu, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko.

Ja pasākuma programmā bija paredzēts, ka pirmais gaisa balonu pacelšanās starts notiks Talsu 2.vidusskolas stadionā, tad tagad izlidošanas vieta ir mainīta – tā notiks ārpus Talsu pilsētas.

Gaisa balonu festivāla organizators un pilots Kristaps Frickauss pastāstīja, ka jaunākās meteoroloģiskās prognozes šajās dienās paredz vēja virzienu no ziemeļiem un ziemeļaustrumiem. Tas nozīmē, ja pacelšanās vieta netiktu mainīta, tad pilsētas iedzīvotāji un viesi neredzētu gaisa balonu pārlidojumu. Patlaban, nodrošinot pacelšanos ārpus pilsētas, tie lidos pār Talsu pilsētas centrālo daļu līdz Laidzes pagastam aptuveni septiņus kilometrus. Tādā veidā lidojumu būs iespējams vērot plašam cilvēku lokam.

Pēc pašreizējās informācijas 12.augustā no plkst.22.30 līdz 23.30 notiks gaisa balonu spīdēšana. Tos paredzēts izvietot Talsu pilskalnā, ar skatu uz Talsu ezeru.

13.augustā, ņemot vērā pašreizējās laika apstākļu prognozes, ap plkst.21.30 gaidāms degļu šovs pie Talsu ezera un atsevišķi lidojumi rīta pusē.

14.augustā ap plkst.6.30 līdz 8.00 gaisa baloni atvadīsies no Talsiem, priecējot ar pēdējo lidojumu.

Aktuālā informācija par gaisa balonu festivālu būs pieejama Talsu novada pašvaldības sociālajos medijos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)