Banner 980x90

Darba komisija novērtē ūdenssaimniecības projektā paveikto

Pagājušajās nedēļas beigās projekta "Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Talsos, II kārta" būvnieki, būvuzraugi un SIA "Talsu ūdens" pārstāvji apsekoja vairākas ielas, kurās būvniecības darbi jau pabeigti, pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv ziņo uzņēmums. 

Darba komisija strādāja Sarmas, Nogāzes, V.Ruģēna, Tiguļu, Linduļa, Smilgu un J.Grota ielās. Pirms tam jaunizbūvētajos ūdensvadu tīklos jau veikta hidrauliskā pārbaude un dezinfekcija, bet kanalizācijas tīklos – video inspekcija. Savukārt, darba komisija vērtē izbūvēto tīklu atbilstību projektam un veic skataku un kanalizācijas aku vizuālo apskati. Apsekošanas laikā komisija bija apmierināta ar paveikto un deva vien nelielus aizrādījumus, ko būvnieks jau drīzumā novērsīs.

Darba komisija ir projekta iekšējā pārbaude, ko veic atbildīgie speciālisti, lai sagatavotos komisijai, kas pārbaudīs objektus pirms nodošanas ekspluatācijā.

Šobrīd ūdenssaimniecības projekta būvniecības darbi turpinās Gravas, Zaļā un Avotu ielā, un tuvāko nedēļu laikā tos plānots sākt arī Fabrikas, Krievraga, Stabu un Līkā ielā.

Atgādinām, ka kopumā projektā "Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Talsos, II kārta" paredzēts izbūvēt 3557 metrus ūdensapgādes un 3903 metrus kanalizācijas tīklus. Pēc darbu pabeigšanas centralizētajai ūdensapgādei un kanalizācijai varēs pievienoties vēl ap 300 jaunu klientu.

Projektu finansē Eiropas Savienība, bet administratīvās, finanšu un tehniskās vadības uzraudzību nodrošina Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija. Būvdarbus veic SIA "Ostas celtnieks" sadarbībā ar pilnsabiedrību "Talsu partneri", bet būvuzraudzība ir SIA "GEO consultants" pārziņā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)