Banner 980x90

Degvielas mazumtirgotāja "ICO" apgrozījums pērn samazinājies par 26,5%

Ventspils, 17.maijs, LETA. Dundagas novadā reģistrētā degvielas mazumtirdzniecības un autoservisa pakalpojumu uzņēmuma SIA "ICO" apgrozījums pērn bijis 11 481 eiro, kas ir par 26,5% mazāk nekā 2015.gadā. Pagājušajā gadā uzņēmums strādājis ar 23 118 eiro zaudējumiem salīdzinājumā ar 26 897 eiro zaudējumiem 2015.gadā, liecina uzņēmuma gada pārskats.

Zaudējumi saistīti ar uzņēmuma darbības pakāpenisku atjaunošanu, teikts uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā. 2014.gada pēdējā ceturksnī kopējā uzņēmuma debitoru parādu summa bija pārsniegusi 25 000 eiro, kas ietekmējis SIA "ICO" saimniecisko darbību, kā rezultātā uzņēmums bijis spiests uz laiku pārtraukt degvielas tirdzniecību un samazināt darbinieku skaitu. 2015.gadā uzņēmuma saimniecisko darbību nodrošinājis degvielas uzpildes stacijas mazumtirdzniecības veikals un automašīnu apkopes un remonta pakalpojumu sniegšana. 2016.gada novembrī uzņēmums atsācis degvielas mazumtirdzniecību.

Uzņēmuma vadība veic darbības, lai palielinātu apgrozījumu un ieņēmumus. Šogad iespēju robežās plānots palielināt uzņēmuma darbības kapacitāti un darbinieku skaitu, teikts vadības ziņojumā.

SIA "ICO" dibināta 1994.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 54 459 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Ivo Kalers, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)