Banner 980x90

Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem pieķerti astoņi dzērājšoferi un viens narkotikas lietojis autovadītājs

Rīga, 14.marts, LETA. Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti astoņi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Zemgalē diennakts laikā pieķerti trīs dzērājšoferi, Rīgas reģionā policisti apstādinājuši divus dzērājšoferus un vienu narkotikas lietojušo autovadītāju, arī Kurzemē pie stūres alkohola reibumā pieķerti divi cilvēki, Vidzemē - viens, bet Latgalē - neviens.

Trešdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši 159 administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 75 - noformēti Rīgā un tās apkārtnē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 533 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēts 71 satiksmes negadījums, septiņās avārijās cietuši kopskaitā astoņi cilvēki, bet bojāgājušo nav.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)