Banner 980x90

Dūklavs dosies darba vizītē uz Talsu novadu

Rīga, 11.aug., LETA. Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS) šodien dosies darba vizītē uz Talsu novadu, kur tiksies ar reģiona lauksaimniekiem un ražotājiem, lai apspriestu pašreizējās nozares aktualitātes, attīstības tendences un problēmas, aģentūru LETA informēja Zemkopības ministrijā (ZM).

Ministrs darba vizītes laikā apmeklēs sekojošas zemnieku saimniecības, kuru vidū ir "Rīgmaļi", kas apsaimnieko lauksaimniecības zemi 1100 hektāru platībā un nodarbojas ar graudkopību un piena ražošanu. Saimniecībai ir simts slaucamās govis.

Tāpat Dūklavs apmeklēs zemnieku saimniecību "Bērzi", kas nodarbojas ar graudkopību, apsaimniekojot 300 hektārus zemes un īsteno lauksaimniecības angāra būvi par Eiropas Savienības atbalsta līdzekļiem, kā arī graudaudzēšanas zemnieku saimniecību "Ķauļi", kas saimnieko uz zemes 800 hektāru platībā.

Vizītes laikā zemkopības ministrs apmeklēs arī lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības "Latraps" lauksaimniecības produkcijas pārstrādes iecirkni un akciju sabiedrību "Talsu piensaimnieks".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)