Banner 980x90

Dundagas uzņēmums ICO šogad plāno atsākt degvielas mazumtirdzniecību

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Dundagas novadā reģistrētais uzņēmums SIA "ICO" šogad plāno atsākt degvielas mazumtirdzniecību, kā arī sākt automašīnu mazgāšanas pakalpojumu sniegšanu, liecina uzņēma gada pārskata vadības ziņojums.

Pēc Lauku atbalsta dienesta projekta realizācijas sācis darboties SIA "ICO" automašīnu apkopes un remonta centrs. 2014.gada pēdējā ceturksnī kopējā uzņēmuma debitoru parādu summa pārsniegusi 25 000 eiro. Tas ietekmējis SIA "ICO" saimniecisko darbību, kā rezultātā uzņēmums bijis spiests pārtraukt degvielas tirdzniecību un samazināt darbinieku skaitu. 2015.gadā uzņēmuma saimniecisko darbību nodrošinājis degvielas uzpildes stacijas mazumtirdzniecības veikals un automašīnu apkopes un remonta pakalpojumu sniegšana.

Uzņēmuma apgrozījums samazinājies no 287 188 eiro 2014.gadā līdz 15 611 eiro pērn jeb par 94%. 2015.gadu uzņēmums noslēdzis ar 26 897 eiro zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija.

2016.gadā uzņēmums plāno atsākt degvielas mazumtirdzniecību, palielinot darbības kapacitāti un pieņemot darbā darbiniekus, lai nodrošinātu degvielas uzpildes stacijas pilnvērtīgu darbību, teikts vadības ziņojumā.

SIA "ICO" dibināta 1994.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 54 459 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)