Banner 980x90

Fabrikas ielā sāksies ūdenssaimniecības projekta darbi

5.maija pēcpusdienā vai 6.maijā sāksies būvdarbi Fabrikas ielā. Talsu ralliju, kas gaidāms nākamajā nedēļas nogalē, ūdenssaimniecības projekts neietekmēs, pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv ziņo uzņēmums "Talsu ūdens".

Būvdarbi nenotiks ielas posmā, kas vijas gar Talsu ezeru, bet ielas atzarā, kas no pieminekļa "Koklētājs" ved augšup kalnā. Pēc rallija paredzēti arī darbi tuvāk vecpilsētas centram.

Dienas laikā Fabrikas ielas iedzīvotājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, bet vakaros iela būs atvērta satiksmei.

Fabrikas iela ir viens no pēdējiem objektiem projektā "Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Talsos, II kārta". Tuvāko nedēļu laikā darbi vēl paredzēti Stabu un Līkā ielā. Jau pabeigtajos objektos pakāpeniski sākas ielu labiekārtošana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)