Banner 980x90

Gatavojas ielu seguma uzklāšanai vēl četrās ielās

Pagājušajā gadā Talsu novada pašvaldība izmēģināja pilotprojektu, uz grants ceļiem uzklājot šķembu – bitumena emulsijas segumu. Drīzumā darbi tiks turpināti – Komunālās nodaļas vadītājs Aldis Āboliņš pastāstīja, ka ir jau sagatavots atbilstošs ielu pamata segums darbu īstenošanai un atliek vien sagaidīt, kad būs pieejams nepieciešamais tehniskais aprīkojums.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, Talsu novada pašvaldības Komunālās nodaļas speciālisti apsekoja desmit Talsu ielas, izvērtējot ne tikai braucamās daļas stāvokli, bet arī iedzīvotāju blīvumu un satiksmes intensitāti. Tika nolemts šogad šķembu – bitumena emulsijas segumu uzklāt četrās pilsētas ielās – Kļavu, Robežu, 9. maija un Pūpolu ielā. Pārējās – Aspazijas, Magoņu, Vītolu, Strazdu un Graudu ielas – atstājot nākamā gada prioritāšu sarakstā. Provizoriskās izmaksas – 80 000 eiro.

Šogad ar jauno segumu tiks noklātas ielas divu kilometru garumā. Lai sagatavotos seguma uzklāšanai, ir veikts darbu komplekss, piemēram, noregulētas kontrolakas un sakārtotas notekūdeņu sistēmas. Segums tiks uzklāts, kolīdz būs pieejams tam nepieciešamais tehniskais aprīkojums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)