Banner 980x90

Gulbenes novada pašvaldības delegācija viesojas Talsos

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
6.aprīlī pieredzes apmaiņas vizītē Talsos ieradās Gulbenes novada pašvaldības delegācija. Delegāciju pārstāvēja Gulbenes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Andris Apinītis, domes izpilddirektore Guna Švika, pārstāvji no domes finanšu daļas, īpašumu pārraudzības daļas un Gulbenes novada pagasta pārvalžu vadītāji.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas praktikante Dana Vecmane, vizītes mērķis bija iepazīt Talsu novada pašvaldības darbību, izskatīt siltumapgādes un ūdensapgādes jautājumus, autoceļu apsaimniekošanu, kā arī skolēnu pārvadāšanu un skolēnu autobusu maršrutu veidošanu.

Talsu novada domes priekšsēdētājs Aivars Lācarus viesus iepazīstināja ar Talsu novadu un tā darbību.  SIA "Talsu namsaimnieks" valdes priekšsēdētājs Edgars Bērziņš un Talsu novada pašvaldības izpilddirektora vietnieks tehniskajos un nekustāmā īpašuma jautājumos Oskars Kļava informēja par notikušo reorganizāciju, kā rezultātā izveidojās SIA "Talsu namsaimnieks", par siltumapgādi, katlumājām, finansiālo stāvokli un to, kā mainījušies siltumapgādes tarifi pēdējo gadu laikā.

Notika diskusija par ūdensapgādi un ko darīt, ja cilvēki izvairās no komunālo pakalpojumu apmaksas.

Gulbenes novada pašvaldības delegācija vēlējās uzzināt arī par skolēnu autobusiem un maršrutiem. Edvards Šnēfelds, Talsu novada pašvaldības Komunālās nodaļas speciālists, atbildēja uz visiem interesējošajiem jautājumiem – par to, kā tiek organizēti skolēnu autobusu maršruti, cik autobusu un šoferu ir Talsu novadā, vai ir iespējams apvienot skolēnu autobusu maršrutus ar sporta un kultūras pasākumu izbraukumiem.

Noslēgumā Gulbenes novada pašvaldības delegāti pateicās par sniegto informāciju un pieredzes apmaiņu, kura noteikti noderēs turpmākajā darbā.

Pēc tikšanās viesi tika aicināti apskatīt Talsu tautas nama atjaunotās telpas un Radošo sētu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)