Banner 980x90

Jaundibinātā partija "Mēs - Talsiem un novadam" plāno piedalīties pašvaldību vēlēšanās

Ventspils, 10.apr., LETA. Talsos nodibināta jauna reģionālā partija "Mēs - Talsiem un novadam", kas plāno piedalīties šogad 3.jūnijā gaidāmajās Talsu novada domes vēlēšanās, aģentūru LETA informēja partijas valdes priekšsēdētājs un viens no tās dibinātājiem, zvērināts advokāts Edgars Zelderis.

Partijas dibināšanā piedalījušies 217 Talsu novada iedzīvotāji. Partijas valdē bez Zeldera ievēlēti vēl septiņi valdes locekļi - kultūras projektu vadītāja Dace Obodovska, skolotājs Edgars Mihņēvičs, tirdzniecības speciālists Jānis Znotiņš, projektu vadītājs Kalvis Kalniņš, ugunsdzēsējs Juris Ābols, uzņēmējs Krišjānis Zumbergs un degvielas uzpildes stacijas "Neste Latvija" pārvaldnieks Lauris Pīlēģis.

Kā uzsvēra Zelderis, jaunais politiskais spēks apvieno jaunus cilvēkus, profesionāļus un nozaru speciālistus. Tās mērķis esot nodrošināt ilgtspējīgu izaugsmi Talsu pilsētā un novadā, ņemot vērā iedzīvotāju intereses.

Viena no partijas prioritātēm esot nodrošināt dialogu, lai ikviens varētu aktīvi iesaistīties pašvaldībai svarīgu lēmumu pieņemšanā un tiktu ņemtas vērā kopīgas intereses.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)