Banner 980x90

Jaunie stīgu instrumentu izpildītāji var pieteikties Amendas Starptautiskajam mūzikas skolu konkursam

Rīga, 22.janv., LETA. Līdz martam jaunie stīgu instrumentu izpildītāji var pieteikties Kārļa Ferdinanda Amendas Starptautiskajam mūzikas skolu stīgu instrumentu individuālo izpildītāju un ansambļu konkursam, aģentūru LETA informēja Talsu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Dana Vecmane.

Konkursam var pieteikties dalībnieki no septiņu līdz 17 gadu vecumam, līdz 14.martam nosūtot pieteikuma anketu uz elektroniskā pasta adresi "konkurss.amenda@talsi.lv".

Konkurss notiks 13.aprīlī Talsu Mūzikas skolā. Dalībniekiem būs jāatskaņo dažāda rakstura skaņdarbi, no kuriem viens ir Vīnes klasiķu darbs vai tā pārlikums.

Par izcilāko sniegumu Talsu novada pašvaldība piešķirs naudas balvu 200 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)