Banner 980x90

Kolkā Jūras svētkos uzstāsies Dukurs un "Bastards"

Ventspils, 29.jūn., LETA. 8.jūlijā Kolkā svinēs Jūras svētkus, aģentūru LETA informēja Kolkas tautas nama vadītāja Inora Sproģe.

Jūras svētku svinības sāksies stadionā, kur norisināsies sacensības "zolītē", pludmales volejbolā un futbolā, bet individuālās sacensības notiks šautriņu, zābaka un sviedlīnes mešanā, petankā un lodes grūšanā. Notiks arī virves vilkšanas sacensības un riteņbraukšanas sacensības bērniem.

Tautas namā būs apskatāma izstāde "Toma nāss vai baznīcas rags jeb senā Kolkasraga ainava". Pie tautas nama darbosies kāpšanas siena, būs apskatāmi Dundagas eksotisko dzīvnieku parka iemītnieki un notiks citas aktivitātes.

Pie tautas nama plkst.14.30 sāksies muzikāls sveiciens "Es dzīvoju pašā Kolkas ragā", bet plkst.15 notiks jūras valdnieka Neptūna sagaidīšana un svētku gājiens.

Stadionā no plkst.15.30 līdz 17 viesosies jūras valdniek Neptūns. Pasākumā piedalīsies Kolkas pamatskolas pūtēju orķestris, Dundagas deju grupa "Sensus" un dziedātājs Ainars Bumbieris. Notiks arī sportistu un konkursa "Sakoptākā Dundagas novada sēta 2017" uzvarētāju Kolkas pagastā apbalvošana.

Vakarā plkst.21 koncertā uzstāsies Miks Dukurs ar grupu, bet plkst.23 sāksies balle kopā ar grupu "Bastards".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)