Banner 980x90

Kolkā notiks jūras makšķerēšanas sacensības

16.novembrī Kolkas pludmales Baltijas jūras pusē notiks sacensības jūras makšķerēšanā no krasta, ko rīko biedrība "Kolkas makšķernieku klubs" sadarbībā ar Dundagas novada pašvaldību, pilsētas informācijas portāls Talsi24.lv uzzināja Dundagas novada pašvaldībā.

Sacensību norise plānota no plkst.10.00 līdz plkst.15.00. Tajās var piedalīties komanda, kurā ir divi dalībnieki. Dalībniekiem, atbilstoši MN prasībām, ir jābūt arī derīgai makšķerēšanas kartei.

Makšķerējot, katram makšķerniekam vienlaicīgi atļauts izmantot divas makšķeres, kuras aprīkotas ar četriem āķiem katra, kā arī katrai komandai tiks ierādīta zona 40 metru garumā, kas tiks noteikta izlozes rezultātā. Makšķerēšana notiks no krasta ar brišanu ūdenī tik, cik atļauj garie zābaki.

Katra dalībnieka loms jāglabā atsevišķi, taču vērtēts tiek komandas kopējais svars. Dalībnieki, kuri priekšlaicīgi izpildīs Kolkas makšķernieku kluba noteikto 5 kilogramu loma normu bušu makšķerēšanā un pārtrauks makšķerēt, par katru ieekonomēto stundu, saņems bonusu 0,5 kilogramu apmērā.

Sacensībām vēlams pieteikties līdz 14.novembrim, zvanot pa tālruņiem 29323048 (Oskars) un 26120657 (Arnis). Dalībnieku skaits ir ierobežots — 30 komandas. Sacensību dalībnieku reģistrācija sacensību dienā būs no plkst.8.00 līdz plkst.9.30. Dalības maksa komandai ir 15 lati.

Ar detalizētākiem sacensību noteikumiem var iepazīties šeit.

Sacensību mērķis ir popularizēt jūras makšķerēšanu kā aktīvu un veselīgu sporta veidu Kolkā, noteikt labāko jūras makšķernieku komandu 2013.gada Kolkas makšķernieku kluba kausa izcīņā un veicināt sadarbību ar citiem makšķerniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)