Banner 980x90

Latvijas veselības nedēļu atzīmēs arī Talsos

Talsi24.lv
Talsi24.lv
No 23. līdz 29.maijam notiek Latvijas Veselības nedēļa un dažādas ar to saistītas aktivitātes. Arī Talsos gaidāmi daudzveidīgi sportiski izaicinājumi.

Kā pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv pastāstīja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, 25.maijā plkst.17.30 ikviens interesents aicināts piedalīties organizētajā skrējienā apkārt Vilkmuižas ezeram. Maršruts paredzēts divu kilometru garumā. Tie, kas nevēlas skriet, šajā pašā maršrutā var pievienoties nūjotājiem.

27.maijā plkst.17.30 notiks veselības laukuma atklāšana pie Vilkmuižas ezera tālākā gala, bet 29.maijā plkst.12.00 pie Talsu sporta halles sāksies Talsu novada "Velokross 2016".

Plānotajās aktivitātēs aicināti piedalīties visi Talsu novada iedzīvotāji. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)