Banner 980x90

Likvidēs Mazirbes internātpamatskolu, kurā nākamgad mācītos vien pieci audzēkņi

Jelgava, 26.janv., LETA. Šodien Dundagas novada domes deputāti mazā audzēkņu skaita dēļ nolēma likvidēt Mazirbes internātpamatskolu, aģentūru LETA informēja Dundagas novada domes priekšsēdētājs Aldis Felts ("Mūsu cilvēkiem").

Pašvaldības aplēses liecina, ka nākamajā mācību gadā skolā varētu būt vien pieci audzēkņi, tāpēc nolemts internātpamatskolu likvidēt. Tās pēdējā darba diena būs 31.augusts.

Felts stāstīja, internātskolas audzēkņi varēs mācīties citās izglītības iestādēs ar līdzīgām mācību programmām, taču pārmaiņas radīšot stresu gan pašiem audzēkņiem, gan viņu vecākiem.

Likvidēšana ietekmēs arī skolas darbiniekus, kuru ir vairāk nekā 20. Pašvaldība iespēju robežās centīsies piedāvāta viņiem darbu citās izglītības iestādēs.

Tāpat Felts norūpējies par internātpamatskolas kompleksa izmantošanu, jo tajā ir vairākas ēkas, un tās varētu pielāgot citiem mērķiem. "Negribētos, lai tas aiziet postā," pauda domes priekšsēdētājs, piebilstot, ka kompleksa ēkas varētu izmantot tūrisma pakalpojumu piedāvāšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)