Banner 980x90

Maksimālā gaisa temperatūra Kurzemē sasniegs plus 20 grādus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Piektdien, 16.septembrī, lielākajā daļā Latvijas maksimālā gaisa temperatūra būs plus 18 grādi, vienīgi Kurzemē tā pakāpsies līdz plus 20 grādu atzīmei, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Dienas laikā dažviet ir iespējams neliels īslaicīgs lietus - tas tiek prognozēts vietām Zemgalē un Latgalē un no rīta arī Rīgā. Debesis daudzviet būs apmākušās un pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu vējš.

Maksimālā gaisa temperatūra būs plus 13, plus 18 grādi, bet Kurzemē tā būs ap plus 20 grādiem.

Rīgā no rīta gaidāms apmācies laiks, iespējams neliels lietus. Saule nedaudz varētu uzspīdēt dienas vidū, bet pēc tam atkal debesis nomāksies, tomēr vēlāk lietus vairs netiek prognozēts. Maksimālā gaisa temperatūra būs ap plus 16 grādiem.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)