Banner 980x90

Mazumtirgotājs "Elvi" uzrunās Kurzemes uzņēmējus

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
27. un 28.maijā mazumtirgotājs "Elvi" piedalās Kurzemes Uzņēmēju dienās, ko organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un Liepājas pilsēta. "Kurzemes uzņēmēju dienās prezentēsim "Elvi" franšīzi – tās iespējas un priekšrocības, ka arī iepazīstināsim ar mūsu sasniegumiem," informē SIA "Elvi" Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine, papildinot – "Elvi" franšīze ļoti rūpējas par saviem franšīzes partneriem un piedāvā visiem interesentiem uzzināt par priekšrocībām, ko sniedz sadarbība ar mums."

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja "Elvi" sabiedrisko attiecību konsultante Ksenija Andrijanova, viens no Kurzemes veiksmes stāstiem ir SIA "VIKO", kas vērusi vaļā divu "Elvi" veikalu durvis Stendē. "Pirmo veikalu atvēru 2003.gadā, otro – salīdzinoši nesen, 2010.gadā. "Elvi" franšīzes iespējas palīdzēja man stāties pretī intensīvai konkurencei ar citiem mazumtirdzniecības tīkliem. Stendē esmu piedzimis un izaudzis, šobrīd esmu vienīgais no vietējiem, kas ar mazumtirdzniecību nodarbojas tepat, savā dzimtajā pusē," komentē SIA "VIKO" īpašnieks Agnis Vicinskis. "Mēs lepojamies, ka "Elvi" franšīze tiek augsti novērtēta reģionos. Mūsu partneri nodrošina darba iespējas, tajā skaitā pilsētās, ciematos un apdzīvotās vietās, kur darba iespēju piedāvājums ir mazs. Priecājamies būt par savējiem," papildina Vārtukapteine

Šobrīd "Elvi" franšīzes ķēdē ir gandrīz 50 Latvijas uzņēmēju, kas ik dienu nodrošina pircējus ar kvalitatīvu un svaigu produkciju vairāk nekā 150 veikalos visā Latvijā, liekot uzsvaru uz vietējās izcelsmes produktiem. "Mazumtirgotāja "Elvi" attīstības dinamika pierāda Latvijas uzņēmēju uzticēšanos "Elvi" biznesa konceptam un zīmolam. Kā liecina mūsu franšīzes partneru finanšu rādītāji, pievienojoties zīmolam "Elvi", veikalu apgrozījums vietās ar spēcīgu konkurenci pieaug par 10 – 30%, vietās ar neapgūtu attīstības potenciālu – par 50–100%," atzīst Vārtukapteine.

"Pasaules mērogā pēc franšīzes principa darbojas ļoti daudz uzņēmumu. Arī mūsu valstī franšīzes modelis kļūst arvien populārāks biznesa partnerattiecību veids. Mazumtirdzniecības jomā Latvijā valda sīva konkurence, tāpēc uzņēmumu konsolidācija zem vienota zīmola, kas jau ir iemantojis pircēju atpazīstamību un uzticamību, ir stratēģiski pareizs un tālredzīgs savas uzņēmējdarbības attīstības solis," atzīmē Vārtukapteine.

 

"Elvi" ir franšīze ar 155 veikaliem visā Latvijā. SIA "Elvi" Latvija ir zīmola "Elvi" turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā. "Elvi" tīkla apgrozījums 2015.gadā, salīdzinot ar 2014.gadu, pieauga par 15%. Piedaloties prestižajā Latvijas Tirgotāju asociācijas konkursā, 2015.gadā mazumtirgotājs "Elvi" uzvarēja kategorijā "Latvijas labākais tirgotājs 2015".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)