Banner 980x90

Mērsragā noskaidro labākos spiningotājus

Sestdien, 24.augustā laivu bāzē "Mazsaliņas" tika dots starts Mērsraga kausa izcīņai spiningošanā. Kausa izcīņas otrajā posmā piedalījās 22 laivu ekipāžas, sacenšoties par lielākajiem lomiem, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Mērsraga novada sporta organizators Ivars Indruškevičs.

Tuvojoties sacensību noslēgumam viena pēc otras bāzē ieradās laivas ar dažādiem lomiem un dziļāku vai seklāku laivu iegrimi. Visus pārspēja mērsradznieki Oskars Apsītis un Zigmunds Ziediņš–Sudrabiņš, kuru kontā bijā 8,185 kilogramu liels loms. Savukārt otro vietu ar absolūti vienādu rezultātu (6,355 kg) dalīja uzreiz divas ekipāžas – Pāvels Sibiļevs un Ralfs Baļķītis un Jānis Ozols un Jurijs Jevstigņejevs.

Šajā posmā vairākas ekipāžas saņēma loma diskvalifikāciju, par sacensību noteikumu neievērošanu. Diskusijas un strīdi bija lieli, bet tiesnešu lēmums palika nemainīgs. Komandām jāņem vērā, ka arī trešajā posmā lielu uzmanību vērsīsim zivju izmēriem, tādēļ sacensību dalībniekiem vajadzētu rūpīgi apsvērt, vai vērts riskēt ar kopējo svaru, ja lomā ir līdakas, kuru garums ir ap 50 centimetriem.

Kopumā spiningotāji Engures ezerā izcēla 62,155 kilogramus zivju!

Sacensību kopvērtējumā pēc abiem posmiem pirmajā vietā izvirzījušies Oskars Apsītis un Zigmunds Ziediņš –Sudrabiņš, kuri ieguvuši četrus punktus, otrajā vietā ar deviņiem punktiem ierindojas Edgars Stiķis un Dainis Arbidāns, bet trešajā vietā ar 10,5 punktiem - Pāvels Sibiļevs un Ralfs Baļķītis.

Cīņa noslēgsies un kausa ieguvēji tiks noskaidroti 7.septembrī, sacensību trešajā posmā, kad starts tiks dots plkst.6.00 no laivu bāzes "Bebri".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)