Banner 980x90

Mērsragā pārspēts 17.maija aukstuma rekords

Rīga, 17.maijs, LETA. Naktī uz trešdienu Mērsraga novērojumu stacijā minimālā gaisa temperatūra bija -2,9 grādi, un tas ir jauns 17.maija aukstuma rekords šajā vietā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Madonā gaiss atdzisa līdz -2,2 grādiem, Zosēnos - līdz -2,5 grādiem. Nedaudz zem nulles gaisa temperatūra noslīdēja arī daudzviet citviet Latvijā. Siltākā nakts bija Liepājas pusē, kur nekļuva vēsāks par +5 grādiem, un Rīgas centrā, kur gaisa temperatūra saglabājās virs +6 grādiem.

Zāles augstumā gaisa temperatūra daudzviet valstī noslīdēja krietni zem nulles, vietām pietuvojoties -10 grādu atzīmei.

17.maija nacionālais aukstuma rekords ir -5,2 grādi 1952.gadā.

Tuvākās naktis būs krietni siltākas, gaisa temperatūra daudzviet Latvijā saglabāsies virs +10 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)