Banner 980x90

Mērsraga Pašvaldības policija meklē palīgus cilvēku glābšanā un meklēšanā

Talsi24.lv
Talsi24.lv
Mērsraga novada Pašvaldības policija vēlas apzināt tos, kuri būtu gatavi sniegt palīdzību cilvēku glābšanā, aģentūru LETA informēja policijas vecākais inspektors Egīls Bolmanis.

 

"Īpaši vēršos pie laivu, kuteru, jahtu īpašniekiem, kuri būtu gatavi nekavējoties doties jūrā vai ezerā, it sevišķi tiem, kuru peldlīdzekļi jau atrodas jūras, ezera krastā. Tuvākais glābšanas dienests atrodas Rojā, un ierasties notikuma vietā viņi var ne ātrāk kā divdesmit minūtēs. Šīs minūtes var būt izšķirošās," aicina Bolmanis.

Tiek apzināti arī cilvēki, kuri būtu gatavi jebkurā diennakts laikā doties mežā noklīdušo meklēšanā. Policijas pārstāvis uzsver, ka galvenais, kas ir nepieciešams, ir vēlme palīdzēt.

Iespējamie palīgi var pieteikties pa e-pastu "policija@mersrags.lv", norādot vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru, dzīvesvietas adresi, iespējamās palīdzības veidu, kā arī to, vai brīvprātīgais gatavs palīdzēt tikai Mērsraga novada robežās vai gatavs doties arī uz Engures, Talsu, Rojas un Dundagas novadiem.

Tos, kurus interesē palīdzības sniegšana par atlīdzību, Bolmanis aicina netraucēt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)