Banner 980x90

Mobilais mamogrāfs Dundagā un Kolkā

6.jūlijā Kolkā pie pagasta pārvaldes ēkas un 30.jūlijā Dundagā pie SIA "Veselības centrs" ieradīsies "Veselības centrs 4" mobilais mamogrāfs. Sievietes tiek aicinātas veikt krūšu izmeklējumus.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja SIA "Veselības centrs 4" Mobilo mamogrāfu projekta koordinatore Jolanta Selezņeva, uz mamogrāfa pārbaudi izbrauc tikai pēc iepriekšēja pieraksta. Pierakstīties var pa tālruņiem 67142840 vai 27866655.

Sievietēm, kas saņēmušas uzaicinājuma vēstuli (tā ir derīga 2 gadus kopš iesūtīšanas datuma) no Nacionālā veselības dienesta valsts skrīninga programmā, izmeklējumi ir bez maksas.

Sievietēm ar ģimenes vai ārstējošā ārsta norīkojumu par izmeklējumu jāmaksā līdzmaksājums – 2,85 eiro.

Sievietēm ar ģimenes vai ārstējošā ārsta norīkojumu, ja ārstam nav līgumattiecību ar nacionālo veselības dienestu, par izmeklējumiem jāmaksā pilna maksa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)