Banner 980x90

Moderns risinājums tīrām rokām – dvieļu turētājs

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pastāv dažādi veidi, kā pēc roku mazgāšanas tās padarīt sausas – sākot no papīra salvetēm līdz pat gaisa pūtējiem –, taču neviens veids nav tik efektīvs un reizē arī patīkams kā kokvilnas dvieļu turētājs. Kokvilnas audums apvienojumā ar ērtu turētāja risinājumu ļauj katram tā lietotājam justies īpaši drošam par roku tīrību.

Kā tas darbojas?
Katrs labierīcību apmeklētājs pēc roku nomazgāšanas var noslaucīt rokas savā kokvilnas dvieļa gabaliņā, kas pēc tā izmantošanas uzreiz tiek ievilkts turētājā. Šāds moderns un pārdomāts dvieļu turētājs nodrošina, ka
- katram tā izmantotājam tiek piedāvāts higiēnisks veids, kā noslaucīt rokas;
- dvieļa netīrā un tīrā daļa ir stingri norobežotas;
- dvieļa turētāja antibakteriālā virsma nodrošina īpašu tīrību.

Kāpēc tieši kokvilna?
Rokas, protams, var slaucīt arī papīra dvieļos un salvetēs, taču vispiemērotākais materiāls roku slaucīšanai ir tieši dabiskā kokvilna, jo
- tā ir maiga un patīkama pieskaroties;
- tās faktūra palīdz īpaši efektīvi atbrīvoties no mikrobiem;
- tā spēj uzsūkt piecas reizes vairāk ūdens par tās pašas svaru.
Turklāt ērtais dvieļu turētājs sevī var uzglabāt tik daudz roku slaukāmā materiāla, ka dvieļi pietiks pat 100 lietošanas reizēm. 

Draudzīgi pret vidi
Kokvilnas dvieļu turētājs būt tīkams risinājums arī tiem, kuri savās ikdienas gaitās rūpējas par apkārtējo vidi. Tā kā kokvilnu iespējams izmazgāt un lietot atkārtoti, nav nepieciešams tērēt lielus papīra apjomus. Katrs dvieļu rullis tiek mazgāts vismaz 100 reižu, turklāt tā mazgāšanas process ir optimizēts tā, lai samazinātu ietekmi uz apkārtējo vidi. 

Viens turētājs, daudz ieguvumu
Ieviešot labierīcībās vai virtuvē dvieļu turētāju, Jūs saņemsiet tik daudz priekšrocību, par kurām iepriekš, iespējams, nebūsiet iedomājušies:
- pie izlietnes vairs nemētāsies nejauši miskastei garām nokrituši papīra dvieļi;
- nebūs nepieciešamība regulāri tīrīt atkritumu tvertnes no izmantotajiem papīriem;
- nebūs jādomā, kurš konkrētajā dvielī jau iepriekš būs slaucījis savas rokas;
- būs iespējams saņemt kvalitatīvu apkopes servisu un pārstāt uztraukties par dvieļu nomaiņu.

"Bredensen" piedāvā labāko
Kokvilnas dvieļus ērtajā turētājā piedāvā profesionālais higiēnas preču nodrošinātājs "Berendsen", kas rūpēsies par to, lai Jūsu turētājā vienmēr būtu pieejams tīrs un antibakteriāls rokas dvielis. Ienāciet mājaslapā Berendsen.lv, izvēlieties sev tīkamāko dvieļu krāsu un turpat tiešsaistē piesakiet sev nepieciešamo produktu vai pakalpojumu! "Berendsen" – labākais partneris higiēnas preču nodrošināšanā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)