Banner 980x90

Pagaidu telpās izvietos Sabiles pirmsskolas izglītības iestādes "Vīnodziņa" virtuves bloku

Rīga, 23.janv., LETA. Ņemot vērā to, ka esošais Sabiles pirmsskolas izglītības iestādes (PII) "Vīnodziņa" virtuves bloks ir avārijas stāvoklī, tas tiks izvietots pagaidu telpās, lēmuši Talsu novada domes deputāti.

Deputāti vienojušies piešķirt finansējumu līdz 9950 eiro "Vīnodziņas" virtuves bloka izveidei pagaidu telpās Talsu novada pašvaldībai piederošā īpašumā Abavas ielā 5, Sabilē.

Janvāra sākumā pašvaldība saņēmusi Sabiles pilsētas un Abavas pagasta pārvaldes iesniegums par finansējuma piešķiršanu "Vīnodziņa" virtuves bloka izveidei pagaidu telpās Abavas ielā.

Iesniegumā minēts, ka Pārtikas un veterinārā dienesta Ziemeļkurzemes pārvaldes valsts pārtikas inspekcija veikusi PII "Vīnodziņa" virtuves bloka Ventspils ielā 10 pārbaudi, konstatējot, ka virtuves bloka telpas atrodas avārijas stāvoklī esošas ēkas daļā un nav atbilstošas noteiktajām prasībām ēdiena uzglabāšanai, gatavošanai un piegādei.

Apsekojot "Vīnodziņa" pagaidu telpas Abavas ielā, konstatēts, ka virtuves bloku iespējams izveidot PII pagaidu telpās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)