Banner 980x90

Par nelikumīgu televīzijas retranslācijas pakalpojumu sniegšanu Talsu novadā aizturēts vīrietis

Ventspils, 15.dec., LETA. Valsts policija (VP) Talsu novadā aizturējusi vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par nelegālu televīzijas retranslācijas pakalpojumu sniegšanu, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteiberga.

Nelikumīgo darbību rezultātā bez televīzijas apraides Talsu pilsētā un apkaimē palikušas vairāk nekā 100 mājsaimniecības, kas izmantoja nelegālos pakalpojumus.

Aizturētā persona ir kāds 1977.gadā dzimis vīrietis, kura vārdu policija neizpauž. Viņš tiek turēts aizdomās par televīzijas retranslācijas pakalpojumu sniegšanu bez Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) atļaujas un pārkāpjot audiovizuālā satura īpašnieku autortiesības vai blakustiesības.

Policija ierosinājusi kriminālprocesu, kurā ir veiktas vairākas sankcionētas kratīšanas un kriminālizmeklēšanas pasākumi. Izmeklēšana vēl turpinās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)