Banner 980x90

Policija par nelegālā alkohola un cigarešu tirdzniecību uzliek arestu vairākiem aizdomās turētās sievietes īpašumiem Talsu novadā

Rīga, 19.marts, LETA. Valsts policija (VP) aizdomās par nelegālā alkohola un cigarešu tirdzniecību Talsu novadā aizturējusi sievieti un uzlikusi arestu vairākiem viņas īpašumiem, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Pārvaldes Talsu iecirkņa amatpersonas uz aizdomu pamata par nelikumīgu alkoholisko dzērienu glabāšanu un realizēšanu Talsu novadā aizturējuši sievieti, kura jau iepriekš vairākkārt ir nonākusi policijas redzeslokā par līdzīga rakstura noziedzīgiem nodarījumiem. Kratīšanas rezultātā vairākos sievietes īpašumos Talsu novadā izņemti 426 litri alkohola un 45 000 cigaretes bez Latvijas Republikas akcīzes markām - 15 000 cigarešu "NZ" un 30 000 cigarešu "Fest". Tāpat ir uzlikti pieci aresti nekustamiem īpašumiem, trīs aresti automašīnām un viens - naudas līdzekļiem.

VP par notikušo ir sākts kriminālprocess par nelikumīgu alkoholisko dzērienu glabāšanu un realizēšanu ievērojamā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēta 1959.gadā dzimusī. Viņai piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)