Banner 980x90

"Dundagas meži" pērn strādājis ar vairāk nekā 16 000 eiro zaudējumiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Mežizstrādes uzņēmums SIA "Dundagas meži" 2015.gadā strādājis ar 16 511 eiro zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmuma apgrozījums samazinājies no 1 038 697 eiro 2014.gadā līdz 873 888 eiro pērn jeb par 15%. Ja 2014.gadā "Dundagas meži" nopelnīja 46 192 eiro, tad pagājušo gadu tas noslēdza ar zaudējumiem, ko plānots segt no iepriekšējo periodu peļņas.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka saimnieciskā darbība pērn noritējusi veiksmīgi un "Dundagas meži" kokmateriālu realizāciju veica bez pārtraukumiem. Veikti arī meža apsaimniekošanas darbi un sniegti transporta pakalpojumi Latvijas teritorijā. Tiek turpināta arī riepu servisa un automašīnu mazgāšanas pakalpojumu sniegšana.

2016.gadā mežistrādes apjomus plānots saglabāt 2015.gada līmenī. Tiks attīstīta transporta pakalpojumu sniegšanas nozare, un plānots turpināt atjaunot uzņēmuma īpašumā esošos mežus.

Uzņēmums "Dundagas meži" dibināts 1998.gadā un nodarbojas ar mežistrādi un kokmateriālu sagatavošanu, kā ar sniedz meža apsaimniekošanas pakalpojumus un transporta pakalpojumus Latvijas teritorijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)