Banner 980x90

Rojas estrādes atklāšanā notiks jauniestudējuma "Čikāgas piecīši - atgriešanās" pirmizrāde

Rīga, 19.marts, LETA. Rojas estrādes atklāšanā, 5.jūlijā, notiks jauniestudējuma "Čikāgas piecīši - atgriešanās" pirmizrāde, aģentūru LETA informēja producente Laila Ilze Purmaliete.

Izrādē aktieri un dziedātāji atveidos grupas uzstāšanos viņu jaunības laikā. Izrādes režisors ir Valdis Lūriņš, un tajā piedalīsies Mārtiņš Egliens, Mārtiņš Brūveris, Ieva Sutugova, Rolands Beķeris, Marģers Eglinskis, Inita Sondore, Ginta Krievkalna.

Izrādes pamatā ir Alberta Legzdiņa atmiņu stāstījumi no grāmatas "Čikāgas piecīšu piedzīvojumi" un "Čikāgas piecīšu" populārākas dziesmas.

Šogad aprit 30 gadi kopš "Čikāgas piecīšu" atgriešanās Latvijā 1989.gadā ar koncertu Mežaparka estrādē. "Čikāgas piecīši" bija populāri ne tikai Latvijā, bet arī latviešu trimdas sabiedrībā.

Legzdiņa tēlā iejutīsies Egliens, savukārt Brūveris kļūs par Armandu Birkenu. Janīnas Ankipānes lomā iejutīsies Sutugova, bet Lorijas Vudas tēlā iejutīsies Krievkalna vai Sondore. Eglinskis atveidos gan Uldi Ievānu, gan Uldi Streipu.

Vēl izrādē skatītāji varēs tikties ar Ilmāru Dzeni, ko atveidos Liepājas teātra dziedošais aktieris Beķeris. Dzenis pašos pirmsākumos ir dziedājis "Čikāgas piecīšos", taču vēlāk bijis spiests pārcelties uz Floridu, kur sāka pats savu mūziķa karjeru. Izrādē kā Larisa Mondrusa uzmirdzēs Krievkalna.

Izrādes notiks 7.jūlijā Valmierā, 13.jūlijā - Madonā, 2.augustā - Saldū, 3.augustā - Kuldīgā, 4.augustā - Jelgavā, 16.augustā - Ulbrokā, 17.augustā - Kandavā, 18.augustā - Cēsīs, 23.augustā - Bauskā, 24.augustā - Smiltenē, kā arī citur Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)