Banner 980x90

Rojas novada pašvaldībai izveidota jauna mājaslapa

Ventspils, 31.janv., LETA. Rojas novada pašvaldībai izveidota jauna mājaslapa, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Jaunas mājaslapas izveide bija nepieciešama, jo vecā lapas versija vairs nespēja pilnvērtīgi nodrošināt nepieciešamā informācijas apjoma publicēšanu.

"Saistībā ar grozījumiem Publisko iepirkumu likumā, publicējamo dokumentu kļūst aizvien vairāk. Ir arī jauni Ministru kabineta noteikumi, kas noteic, kādai informācijai ir jābūt publicētai pašvaldības mājaslapā. Vecā lapa versija to vienkārši vairs nespēja "pavilkt" apjoma ziņā. Jaunajā lapā visus dokumentus būs ērti lasīt," sacīja Rojas novada domes priekšsēdētāja Eva Kārkliņa (LZP).

Jaunās lapas izstrāde ilgusi aptuveni pusgadu. Šī gan neesot galīgā versija - vēl plānots veikt dažus uzlabojumus, pilnveidojot tūrisma sadaļu un izveidojot citu vizuālo noformējumu ar krāšņākiem Rojas fotoattēliem lapas augšdaļā. Pagaidām vēl arī turpinās informācijas ievadīšana vairākās mājaslapas sadaļās.

Jaunās mājaslapas izstrādi, kas izmaksājusi ap 1000 eiro, veica SIA "webART".

SIA "webART" ir Liepājā reģistrēts programmēšanas uzņēmums, kas 2016.gadā strādāja ar 4278 eiro apgrozījumu un 89 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)