Banner 980x90

Rojas novada vadītājai nākas atteikties no piešķirtās prēmijas

Rīga, 22.janv., LETA. Rojas novada pašvaldības priekšsēdētāja Eva Kārkliņa (LZP) atteikusies no pagājušā gada izskaņā piešķirtās prēmijas, jo prēmiju piešķiršana izrādījusies pretlikumīga, aģentūrai LETA pavēstīja pati pašvaldības vadītāja.

Viņa stāstīja, ka novada domes deputāti pagājušā gada decembra domes sēdē nobalsoja par prēmijas piešķiršanu priekšsēdētājai 70% apmērā no viņas mēnešalgas, taču tajā brīdī deputāti nezināja, ka tas ir pretlikumīgi, jo likums to nepieļauj.

Domes priekšsēdētāja jau izskaidrojusi deputātiem esošo situāciju, pateikusies par izrādīto cieņu un darba novērtējumu, kā arī atskaitījusi pašvaldībai atpakaļ piešķirto prēmiju.

Jau ziņots, ka pašvaldības deputāti bija lēmuši piešķirt prēmiju par Kārkliņas pagājušā gada "ieguldījumu Rojas novada pašvaldības infrastruktūras uzlabošanā, pašvaldības funkciju pildīšanas organizēšanā un Rojas novada attīstībā".

Prēmija piešķirta 70% apmērā no Rojas novada domes priekšsēdētājas mēnešalgas.

Rojas novada pašvaldības informācija liecina, ka Kārkliņai par darbu pašvaldībā atlīdzībā tiek izmaksāti 1280 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)