Banner 980x90

SIA "Tabula Rasa" – tipogrāfijas un poligrāfijas pakalpojumi

Kalendāri ir nepieciešami daudzu cilvēku ikdienā. Bez tiem nav iedomājami  dažādi biroji, kur steidzīgajā darba procesā nepieciešams ērts veids, kā pārskatīt mēneša dienas, datumus un veikt dažādus plānojumus. 

Kalendāri

Kalendāri ir nepieciešami daudzu cilvēku ikdienā. Bez tiem nav iedomājami  dažādi biroji, kur steidzīgajā darba procesā nepieciešams ērts veids, kā pārskatīt mēneša dienas, datumus un veikt dažādus plānojumus. Tikpat lietderīgi kalendāri ir arī mājās – daudziem tie palīdz plānot savu laiku, turklāt atgādina par dažādām valsts svētku dienām un vārda dienām, kas mums, latviešiem, arī ir svarīgi un patīkami svētki. 

Gan sienas, gan galda kalendāri kvalitatīvi tiek izgatavoti tipogrāfijas uzņēmumā "Tabula Rasa". Sienas kalendāri sastāv no vienas, divām vai trim daļām, kurās ir iespējams gan reklāmas attēls, gan kompānijas logo, gan kontaktinformācija. Kalendāri tiek izgatavoti no kartona, kas nodrošina to kvalitāti un izturību visā lietošanas laikā.

Galda kalendāri ir ne tikai ļoti ērti un parocīgi, bet arī individuāli izstrādāti – katrs klients var izvēlēties sev vēlamo dizainu. 

Lasiet vairāk: https://www.tabularasa.lv/tabula-rasa-produkcija/kalendari

Sietspiede

Sietspiede ir apdrukas tehnoloģijas veids dažādu materiālu apdrukai. Sietspiede ir liels roku darbs, kas ietekmē arī šīs metodes izmaksas, turklāt bieži vien cena ir atkarīga arī no informācijas izvietošanas veida.

SIA "Tabula Rasa" piedāvā dažādu drukas tehniku, ņemot vērā klienta vēlmes un nepieciešamību. Sietspiede tiek izmantota vizītkaršu, ielūgumu, papīra maisiņu apdrukā un citur. Ar sietspiedes metodi var apdrukāt ļoti plašu materiālu klāstu: papīru, plastmasu, PVC, stiklu, keramiku, metālu, audumu, ādu u.c. Visplašāk sietspiede tiek izmantota papīra apdrukā.

Priekšrocības šai metodei ir tādas, ka attēls uz drukājamās virsmas ir  daudzreiz noturīgāks, kā arī iespējams panākt daudz piesātinātāku un spīdīgāku krāsu toni. Sietspiede ir pateicīgs apdrukas veids, lai atainotu smalkas detaļas. Tā ir tehnika, ar kuras palīdzību tiek ražota ekskluzīva poligrāfija. 

Ekskluzīvā poligrāfija ir pieprasīts un populārs pakalpojums. Katrs projekts ir individuāls – ar radošu ideju un kvalitatīvu izpildījumu. Tā ir unikālu izstrādājumu radīšana, ko visbiežāk pasūta vienā eksemplārā. Ir iespējams izgatavot ekskluzīvus ielūgumus, dāvanu kartes, diplomus, kartītes un dāvanu maisiņus.Rūpīgi piemeklēts dizaina papīrs ar dažādu tehnoloģiju pielietojumu – UV lakošana, reljefspiede, karstspiede, izciršana, laminēšana – to visu iespējams izmantot vienā galaproduktā. 

SIA "Tabula Rasa" klientiem nodrošina plašas izvēles iespējas. Uzņēmuma speciālisti ar prieku īsteno pat vissarežģītākās un ekskluzīvākās ieceres, sniedzot kvalitatīvu rezultātu.

Lasiet vairāk: https://www.tabularasa.lv/ 

Bloknots

Bloknots ir neliels piezīmju bloks ar izplēšamām lapām. Piezīmju bloknots lieti noder ikdienas notikumu plānošanā – tas ir ērts un parocīgs. Turklāt bloknots ar uzņēmuma logotipu ir viens no prezentreklāmas veidiem.

Klients var izvēlēties, kā bloknots izskatīsies – bieži vien personalizēts bloknots ir kā dāvana vai izdales materiāls dažādos semināros un konferencēs. Izvēle ir arī bloknota izmērā, lapaspušu daudzumā un vāka materiālā.

SIA "Tabula Rasa" izgatavo dažādus bloknotus, pielāgojot tos visām klientu vēlmēm. Kvalitatīvi izveidots bloknots var būt gan ērti izmantojams ikdienas nepieciešamībām, gan arī lielisks reklamēšanas veids uzņēmumiem.

Uzņēmums "Tabula Rasa" sniedz pilnu tipogrāfijas un poligrāfijas pakalpojumu klāstu, uzklausot klientu vēlmes  un konsultējot par piemērotāko risinājumu.

Lasiet vairāk: https://www.tabularasa.lv/tabula-rasa-produkcija/bloknoti 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)