Banner 980x90

Skaistākie piedzīvojumi un spilgtākās emocijas augstu gaisā – lēti lidojumi no Lieliskadavana.lv

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Teju ikviena bērnībā kārotās "superspējas" un sapnis bija lidošana. Vēlme atrauties no zemes, pārvarēt gravitāciju un skatīt apkārtējo pasauli no putna lidojuma nepamet cilvēkus arī tad, kad ir pieauguši, kas padara lidojumus par lielisku pārsteigumu otram cilvēkam. Ļaujiet izbaudīt pacelšanās virs koku galotnēm maģiju – dāvājiet vēl nebijušu brīvības sajūtu un adrenalīna devu ar kādu no Lieliskadavana.lv lidojumu piedāvājumiem!

Neaizmirstami un lēti lidojumi – pacelieties gaisā un baudiet!
Aizbēgt no ikdienas problēmām un gūt spilgtas emocijas palīdzēs pacelšanās augstu gaisā un ļaušanās lidojumam. Romantiski lidojumi ar gaisa balonu zelta rudens galvaspilsētā Siguldā vai nervus kutinošs piedzīvojums triecienlidmašīnā – plašajā lidojumu klāstā katrai gaumei atbilstošāko piemeklēt būs viegli.

Lieliskadavana.lv piedāvājumā atrodami:
- lidojumi ar deltaplānu;
- lidojumi ar lidmašīnu;
- lidojumi ar paraplānu;
- lidojumi ar gaisa balonu.

No gleznainas ekskursijas līdz kaskadieru trikiem
Atšķirībā no komerciālo lidmašīnu pieredzes lidojums privātajā lidaparātā sniegs gan neskaitāmas reizes skaistāku skatu, gan privātāku atmosfēru un asāku izjūtu baudījumu. Lidojuma laikā pieredzēto iespējams iemūžināt foto un video materiālos.

Iespējami šādu veidu lidojumi ar lidmašīnu:
- ekskursija debesīs ar "Cessna" lidmašīnu;
- lidojums ar lidmašīnu A-22;
- testa lidojums.

Testa lidojums būs nenovērtējama dāvana ikvienam, kurš jau sen vēlējies izbaudīt ne tikai pasažiera, bet arī pilota lomu. Šāds lidojums sniedz iespēju pieredzējuša instruktora vadībā iejusties pilota ādā un "iekarot debesis" paša spēkiem. Testa lidojumā bez praktiskās daļas varēs uzzināt arī visu svarīgāko par lidmašīnas uzbūvi, vadīšanu, pacelšanos un nolaišanos.

Lidojums ar triecienlidmašīnu
Ekskluzīva dāvana īpaši asu izjūtu cienītājiem būs lidojums ar triecienlidmašīnu Tukumā. Elpu aizraujoši un nervus kutinoši augstākās pilotāžas elementi, traucoties uz priekšu skaņas ātrumā augstu gaisā, ļaus sajusties kā īstam pilotam un spriedzes filmu varonim, sniedzot vēl nebijušas emocijas visplašākajā gammā. 

Adrenalīns un aizraujoši skati ar deltaplānu
Īpaši patīkamas emocijas gleznainu dabasskatu un adrenalīna cienītājiem sniegs lidojumi ar paraplānu vai deltaplānu. Lai gūtu sajūtu, ka "visa pilsēta pie kājām", un pārliecinātos par brīnumaino skatu no augšas paša acīm, lidojumu ar deltaplānu noteikti vērts pamēģināt kaut reizi dzīvē ikvienam – gan īpaši aktīvajiem, gan mazāk drosmīgajiem, bet piedzīvojumus un dabas skaistumu mīlošajiem. 

Pieejami vairāku veidu lidojumi:
- lidojumi virs Rīgas ar deltaplānu – neatkarīgi no tā, vai esat īstens rīdzinieks vai ciemiņš, lidojums instruktora pavadībā palīdzēs atklāt galvaspilsētu atkal no jauna. Gleznainie Rīgas skati no 300 metru augstuma sniegs neaizmirstamus iespaidus un ļaus novērtēt skaistumu, kas pilsētnieku acīm "zemes dzīves" ikdienā ir apslēpts. Turklāt labu laikapstākļu gadījumā pilots var nofotografēt vai uzfilmēt Jūsu lidojumu video materiālā;
- lidojums ar deltaplānu no ūdens vai zemes – ar iespēju izvēlēties, vai lidojums notiks no zemes vai no ūdens, aizsāksies brīnišķīgu skatu maratons no putna lidojuma kombinācijā ar veselīgu adrenalīna devu;
- lidojums ar moto-deltaplānu – šāds lidojums ļaus pacelties 300 līdz pat 500 metru augstumā virs Latvijā otras lielākās pilsētas Daugavpils un 15 minūšu vai teju pusstundas garumā apskatīt gan lidlauku, gan pašu pilsētu un tās tuvējo apkārtni. Pirms lidojuma tiek veikta instruktāža, kam seko straujš starts un augstuma uzņemšana. Lidojums ar moto-deltaplānu būs īpaši piemērota dāvana tiem, kas mīl augstumu, ātrumu un piedzīvojumu garšu.

Romantika virs koku galotnēm Baltijas skaistākajās vietās
Meklējot jauku dāvanu pārim vai mīļotajam cilvēkam, neaizmirstamām sajūtām bagāta dāvana būs lidojums ar gaisa balonu kādā no Latvijas skaistākajām skatu vietām. Lidojumi notiek agri no rīta, brīdi pēc saules lēkta vai arī pāris stundas pirms saulrieta, turklāt tie pieejami visās sezonās, ļaujot mierīgā gaisotnē atklāt katra gadalaika burvību no putna lidojuma Siguldā, Cēsīs, Jelgavā vai citā pilsētā. 

Romantisko ceļojumu gaisa balonā iespējams izvēlēties arī Lietuvā, tostarp virs
- Viļņas vecpilsētas;
- Traķu pils, kas atrodas uz salas;
- Ķērnavas pilskalniem;
- Kauņas;
- Šauļiem un citur.

Ietaupi laiku un dāvā otram neaizmirstamu emociju gammu ar Lieliskadavana.lv!
Ja vēlies iepriecināt sev tuvu cilvēku ar patiesi aizraujošu dāvanu, taču nav laika veltīt garas stundas, pārskatot nebeidzamos piedāvājumus veikalos un internetā, vērts ieskatīties plašajā Lieliskadavana.lv pārsteigumu klāstā.
Neatkarīgi no tā, vai vēlies uzdāvināt lēcienu ar izpletni, SPA procedūras vai valodu kursus, atradīsi tieši meklēto par draudzīgām cenām. Visi dāvanu piedāvājumi ir ērti pārskatāmi un atlasāmi pēc tipa, cenu kategorijām un citiem kritērijiem.

Ietaupi savu laiku un sagādā mīļajiem spilgtas emocijas un prieku kopā ar "Lieliska dāvana"!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)