Banner 980x90

Talsi slēgs sadarbības līgumu ar Orhei pašvaldību Moldovā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

29.februārī Talsu novada pašvaldības delegācija dosies uz Orhei pašvaldību Moldovā, lai noslēgtu sadarbības līgumu. Jau aizvadītā gada 8.aprīlī noslēgts Nodomu protokols.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, no 29.februāra līdz 3.martam uz Orhei pašvaldību dosies Talsu novada domes priekšsēdētāja 1.vietnieks Normunds Tropiņš, priekšsēdētāja vietniece Daiga Feldmane, Tautsaimniecības komitejas priekšsēdētājs un domes deputāts Vilnis Pūcītis un Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inga Priede.

Tā kā vizītes laikā Moldovā notiek mūzikas festivāls, delegācijas sastāvā iekļauti arī tautas muzikanti no "Tals’ trimiš’" un Armands Ulmanis.

Sadarbības līgums noteiks sakaru veidošanu un attīstīšanu kultūras, izglītības, tūrisma, sporta un ekonomikas jomā, tas paredzēs abu valstu sadarbību Eiropas Savienības projektos. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)