Banner 980x90

Talsos darba grupā spriedīs par skeitparka izveidi

Rīga, 19.sept., LETA. Talsos, iesaistoties pašvaldības speciālistiem un aktīvajiem iedzīvotājiem, tiks veidota darba grupa, lai diskutētu par skeitparka izveidi, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Skeitparka atjaunošana Talsos ir aktuāla jau ilgu laiku. To, ka šis jautājums ir svarīgs, liecina arī sociālajā vietnē "Facebook" talsenieka Aināra Mazjāņa izveidotā grupa "Skeitparks Talsos būs!" un par labu šai iniciatīvai savāktie 1227 paraksti.

Jautājums par skeitparku iet roku rokā ar veloparka koncepcijas izstrādi Vilkmuižas ezera apkārtnē, kas iesākta pirms vairākiem gadiem. Tā paredz asfaltētas velotrases un skeitparka izveidi, iekļaujot papildu atsevišķus aktīvās atpūtas elementus. Tomēr arī uzņēmēji nākuši ar iniciatīvu uzcelt ledus halli un peldbaseinu, par vienu no kompleksa atrašanās vietām minot tieši bijušā skeitparka teritoriju.

Talsu novada Attīstības plānošanas un projektu vadības nodaļas vadītāja Jolanta Skujeniece uzskata, ka tiklīdz būs zināms, kas notiks tālāk ar minētajām sporta būvēm, tā darbs pie veloparka izveides ir jāturpina. Viņasprāt, attīstība būtu jāsāk ar velotrases izveidi, ko izmantotu plašāks iedzīvotāju kopums, secīgi virzoties uz skeitparka ierīkošanu.

Talsu novada domes priekšsēdētājs Dainis Karols (LZS) akcentē, ka būtisks ir izpētes darbs un tikai pēc rūpīgas analīzes varēs izdarīt secinājumus. Lai precizētu visus neskaidros jautājumus, jāturpina veloparka koncepcijas izstrāde, skatot arī skeitparka attīstību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)