Banner 980x90

Talsos dibina Latvijas Zaļās partijas nodaļu

Piektdien, 6.martā Talsos tika nodibināta Latvijas Zaļās partijas (LZP) nodaļa. Par nodaļas vadītāju, nodaļas biedriem vienbalsīgi balsojot, tika ievēlēts Gatis Blumbahs, pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv ziņo partijas pārstāvji.

Jaunievēlētais Talsu nodaļas vadītājs Blumbahsir pārliecināts, ka darāmo darbu lauks ir plašs gan sociālekonomiskajā jomā, gan vides labiekārtošanā.

Uz LZP Talsu nodaļas dibināšanas sapulci bija aicināts LZP valdes priekšsēdētājs Edgars Tavars, kuru nodaļas biedri informēja gan par Talsu novada aktuālākajām problēmām un jautājumiem, kuri jārisina, gan arī par tuvākajā laikā plānoto nodaļas darbībā. Edgars Tavars informēja par LZP partijas darba struktūru, galvenajiem ideoloģiskajiem virzieniem, kā arī ieskicēja galvenās aktualitātes valdībā un valstī.

"Man patiess prieks, ka LZP Talsu nodaļā vienkopus ir sapulcējušies dažādu jomu un dažādu nozaru kompetenti cilvēki. Tas ļaus tvert darbības lauku plašāk, un izprast Talsu novada iedzīvotāju vajadzības. Esmu pārliecināts, ka mums būs lieliska sadarbība, kuras ietvaros būs iespējams gan pārliecinoši sagatavoties gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, gan sniegt nodaļai nepieciešamo atbalstu no partijas puses," tā LZP priekšsēdētājs Tavars.

LZP biedri ir pārliecināti, ka kopā aktīvi darbojoties, iespējams uzlabot novada ikdienas darbu, kā arī veicināt harmonisku un ilgtspējīgu novada attīstību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)