Banner 980x90

Talsos dibināta JKP nodaļa

Jaunā Konservatīvā partija (JKP), kuras dibinātājs ir bijušais Tieslietu ministrs Jānis Bordāns, šā gada martā nodibinājusi Talsu nodaļu, par tās vadītāju izvirzot – Ingu Gluzdu.

18.novembra republika, latviski runājoša nācija, demokrātija un tiesiskums, tradicionālā ģimene, labklājība un ģeopolitiskā piederība Rietumiem – tās ir JKP pamatvērtības. Vairāk informācijas par JKP atrodama mājaslapā: www.konservativie.lv.

Šobrīd nodaļā ir 7 biedri: D.Stalts; A.Kukutis; G.Kalnietis; A.Sudmalis; E.Griģis; A.Roderts un I.Gluzda, bet esam pārliecināti, ka jau pavisam drīz mūsu skaits kuplosies.

JKP Talsu nodaļas darbības mērķis nav nopelt šā brīža Novada Domē  ievēlēto partiju pārstāvju veikumu, bet vienmēr var labāk, un ir tomēr jomas, kas mūsuprāt, atstātas novārtā.

Tuvākā nākotnē plānojam organizēt izbraukuma seminārus (bezmaksas) un atklātās diskusijas ar novada iedzīvotājiem par valstī aktuālām tēmām, bet, lai apzinātu, kādas tēmas kurā pilsētā vai pagastā vairāk interesējošas, aicinu iedzīvotājus ar mums sazināties, rakstot uz e-pastu: i.ga@inbox.lv vai zvanot pa tālr.29275265.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)