Banner 980x90

Talsos informēs par finansējuma piesaistes iespējām sabiedriskā labuma projektiem

Ventspils, 2.nov., LETA. Šodien Talsos notiks seminārs, kurā projektu iesniedzējus informēs par "Leader" projektu atbalsta un finansējuma piesaistes iespējām sabiedriskā labuma projektiem, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Seminārā aplūkos praktiskas tēmas finansējuma piesaistei no Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) programmas. Varēs uzzināt, kādas projektu idejas iesniegt, kā aizpildīt projektu iesniegumu veidlapas un kāda ir projektu vērtēšanas kritēriju metodika. Tāpat seminārā stāstīs par projektu izmaksām un to pareizu piemērošanu, iepirkumu procedūrām, nepieciešamajiem pavaddokumentiem un citiem ar projekta iesniegumu sagatavošanu saistītiem jautājumiem. Būs pieejamas individuālas konsultācijas.

Seminārs, ko organizē biedrība "Talsu rajona partnerība", notiks plkst.11 Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Talsu biroja zālē, Kr.Valdemāra ielā 21a.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)