Banner 980x90

Talsos notiks asins donoru diena

Talsi24.lv
Talsi24.lv
26.jūlijā no plkst.10.00–14.00 Valsts asins donoru centrs rīko asins donoru dienu Talsu novada pašvaldības administratīvā centra lielajā zālē Kareivju ielā 7.

Kā pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv paskaidroja Talsu novada pašvaldībā, par asins donoru var būt personas vecumā no 18 līdz 65 gadiem. Ķermeņa svaram jābūt virs 50 kilogramiem. Asins nodošana nav vēlam pēc nakts maiņas, saspringa darba vai emocionāla pārdzīvojuma.

Kompensācija asins apjoma atjaunošanai nākamajā dienā pēc asins ziedošanas tiek ieskaitīta donora bankas kontā, tādēļ lūgums ņemt līdzi savus bankas konta numurus. Donori bez bankas konta asinis ziedot nevarēs.

Vairāk informācijas pa bezmaksas informatīvo tālruni 8000 0003 un mājaslapā www.donors.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)