Banner 980x90

Talsos notiks jau 20.Aerobikas festivāls

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

30.janvārī plkst.18.00 Talsu sporta namā gaidāms tradicionālais Aerobikas festivāls. Tas kļuvis par gaidītu ikgadēju pasākumu ikvienam aerobikas mīļotājam.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, pasākumu vadīs Mārtiņš Kapzems no Rīgas, kurš pazīstams gan kā sporta raidījumu, gan dažādu deju un modes šovu vadītājs. Kā pastāstīja ilggadējā festivāla organizatore Sarmīte Erķena, arī šogad Talsos sagaidīsim deju grupas no Ventspils, Aizputes, Liepājas, Tukuma, Kandavas, Engures, Rīgas, Milzkalnes, Kuldīgas, Rojas, Talsu novada un citām Latvijas vietām.

Pasākumu interesantāku un radošāku darīs dalībnieku dažādie vecumi, deju stili, ieskaitot mākslas vingrošanu. Par apskaņošanu, mūziku un krāšņām gaismām, kā jau allaž, rūpēsies apskaņošanas un gaismas tehnikas SIA "ALFA SLS". Noslēgumā festivāla dalībniekus un vakara viesus priecēs ALFAS disenīte.

Ieejas maksa: 3 eiro.

Pateicoties Talsu televīzijai un Latvijas Reģionu televīzijai Re:TV, festivāla norisi varēs vērot tiešraidē www.talsutv.lv un Re:TV kanālā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)