Banner 980x90

Talsos plīsis centrālais siltumapgādes cauruļvads; naktī avārija novērsta

Ventspils, 9.febr., LETA. Trešdienas vakarā Talsos plīsis centrālais siltumapgādes cauruļvads, kā rezultātā vairākām mājām uz laiku bija pārtraukta siltumapgāde. Naktī bojājumu izdevies novērst, aģentūru LETA informēja Talsu novada pašvaldības komunikācijas speciāliste Inita Fedko.

Cauruļvads 8.februāra vakarā plīsis nama pagrabā A. Pumpura ielā 10. Avārijas dēļ siltumapgāde uz laiku bija pārtraukta mājām A. Pumpura, Raiņa, 1905.gada un Dundagas ielā.

SIA "Talsu Bio - Enerģija", kas nodrošina siltumapgādi Talsos, uz notikuma vietu nosūtīja avārijas remontbrigādi. Nakts laikā bojājumu izdevies novērst un dzīvokļos atjaunota siltumpadeve. Pašlaik notiek siltumpadeves sistēmas atgaisošana.

Kā informēja Fedko, avāriju izraisījis nolietotais siltumapgādes cauruļvads attiecīgajā pilsētas posmā. Iestājoties labvēlīgiem laika apstākļiem, tiks veikta šī posma atjaunošana.

Ēkas pagrabs, kur plīsa cauruļvads, nav cietis, jo pa plīsušo cauruļvadu izdalījies tvaiks, nevis ūdens, skaidroja ēkas apsaimniekotājs SIA "Talsu namsaimnieks".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)