Banner 980x90

Talsos "Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas" filiālei gada jubileja

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Trešdien, 30.septembrī, apritēja gads kopš talsinieki un visi Ziemeļkurzemes reģiona iedzīvotāji var lepoties ar skaistu, mūsdienīgu un moderni aprīkotu slimnīcu.

Jaunās slimnīcas telpas tika svinīgi atklātas 2014.gada 30.septembrī. Gan medicīnas personāls, gan pacienti ir atzinīgi novērtējuši jaunās ēkas sniegtās priekšrocības, pilsētas informācijas portālu informē SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" sabiedrisko attiecību speciāliste Santa Grīnberga.

Par iedzīvošanos jaunajās telpās stāsta SIA "Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas" valdes locekle Kristīna Bidzāne: "Nu jau gadu saimniekojam jaunajā ēkā, pēc savām un kolēģu izjūtām varu teikt, ka mājas gariņš ir pārnācis no vecās ēkas uz jauno! Ēka un tās apkārtne ir skaista, atzinīgi vārdi saņemti gan no pacientiem, gan darbiniekiem, kā arī pilsētas viesiem. Jaunajā ēkā viss paredzēts tā, lai ikviens ērti varētu saņemt sev nepieciešamos medicīniskos pakalpojumus."

Slimnīcā ir plaša ambulatorās medicīnas nodaļa ar ģimenes ārstu un speciālistu kabinetiem, laboratorija un rehabilitācijas nodaļa. Ambulatori pieņem tādi speciālisti kā pediatrs, endokrinologs, internists, ķirurgs, traumatologs, ginekologs, urologs, diagnosts, uztura speciālists un fizioterapeiti. Slimnīcā tiek nodrošināti arī plaši laboratorijas izmeklējumi un dažādi diagnostikas pakalpojumi - rentgenogrāfijas izmeklējumi, datortomogrāfija un ultrasonogrāfija. Vēl slimnīcā ir grūtnieču aprūpes kabinets un hemodialīzes nodaļa. Jāatzīmē, ka mazajiem pacientiem slimnīcā ir iespēja ārstēties dienas stacionārā bērniem, kas ļauj veikt ārstēšanu ambulatori.

Visu diennakti slimnīca nodrošina arī ķirurga, reanimatologa-anesteziologa, terapeita pieejamību, tāpat iespējams veikt radioloģiskos un laboratoriskos izmeklējumus. Slimnīcā ir 26 gultas vietas iekšķīgo slimību jeb terapijas nodaļā, 3 gultas intensīvajai terapijai, 10 gultas ķirurģijai un dienas stacionāram, kā arī 3 observācijas gultas steidzamās medicīniskās palīdzības punktā.

 

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)