Banner 980x90

Talsos turpinās ielu labiekārtošana

Talsos turpinās ielu labiekārtošana
Talsos turpinās ielu labiekārtošana
Vairumā ielu, kurās šogad tiek īstenots projekts "Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Talsos, II kārta", būvdarbi jau noslēgušies, un sākusies ielu labiekārtošana.

Asfalta seguma atjaunošana jau pabeigta Tiguļu, Pļavu, J.Grota, Skolas, 1.maija ielā un Aizvēja ielas asfaltētajā posmā. Plānots, ka nākamnedēļ pilnībā tiks sakārtota arī Avotu un V.Ruģēna iela. Uzsākta arī grants seguma atjaunošana, apakškārta jau uzklāta Aizvēja, Nogāzes un Sarmas ielā, bet nākamnedēļ to plānots veikt Linduļa un Zelmeņu ielā.
Šobrīd vēl turpinās būvdarbi Fabrikas un Stabu ielā, kā arī plānots 4.jūnijā atsākt darbus Krievraga ielā, kur uz laiku tie tika pārtraukti.
Paredzēts, ka ūdenssaimniecības projekta otrās kārtas darbiem jābūt pabeigtiem 2015.gada jūnija beigās.
Projektu "Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Talsos, II kārta" finansē Eiropas Savienība, bet administratīvās, finanšu un tehniskās vadības uzraudzību nodrošina Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija.

"Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Talsos, II kārta", Nr. 3DP/3.5.1.1.0/13/IPIAVARAM/007

Sanita Liepiņa
SIA "Talsu ūdens" sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālrunis: 63222216
E-pasts: sanita.liepina@talsuudens.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)