Banner 980x90

Talsos, turpinot tradīcijas, notikusi akcija "Naglot prieks"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pirmajās Lieldienās Talsu tautas nama Radošajā sētā talsenieki piedalījās Talsu tautas nama rīkotajā "Lieldienu jampadracī". Ikviens varēja piedalīties dažādās Lieldienu aktivitātēs, kā arī akcijā "Naglot prieks", kas kļuvusi par ikgadēju tradīciju.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības pārstāve Ivonna Vicinska, Talsu 2.vidusskolas mājturības un tehnoloģiju skolotājs Visvaldis Vismanis kopā ar skolēniem un ar SIA "Vika Wood" atbalstu bija sagādājis putnu būrīšu sagataves, tāpēc pēcpusdienā pie Talsu Tautas nama bija liela rosība – bērni un viņu vecāki kopīgi nagloja būrīšus, uz kuriem pēcāk tika uzzīmēts vai uzrakstīts vēstījums.

Šogad izgatavoti 54 būrīši, kas "Lielās talkas" laikā tiks izvietoti ne tikai Talsu pilsētā, bet arī pārējā novada teritorijā un pat blakus novados. 15 putnu būrīšus skolēni izvietos Talsu 2.vidusskolas teritorijā un Talsu dendroloģiskā parka apkārtnē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)