Banner 980x90

Talsu deputāti vēl nevienojas par vietu multifunkcionālā sporta un rekreācijas kompleksa būvniecībai

Rīga, 17.maijs, LETA. Vakar pēc vairāk nekā stundu ilgām diskusijām Talsu novada deputāti vēl nevienojās par vietu multifunkcionālā sporta un rekreācijas kompleksa būvniecībai.

Deputāti vienojās izstrādāt projektēšanas darba uzdevumu un uzsākt tehniski ekonomiskā pamatojuma izstrādi multifunkcionālajam sporta un rekreācijas kompleksam, izvērtējot būvniecības un uzturēšanas saimnieciskās izmaksas.

Diskusijas par multifunkcionāla sporta un rekreācijas kompleksa būvniecību pašvaldībā sākās 2017.gada rudenī, bet pērn rudenī vienojās izvērtēt iespējamo būvniecības vietu. Darba grupa apzināja un vērtēja 13 iespējamās vietas pilsētā. Pēc tam notika konsultācijas ar speciālistiem par šādas būves vajadzībām, novietojuma ietekmi uz pilsētas attīstību u.c.

Padziļinātai vērtēšanai kā atbilstošākie tika izvēlēti trīs zemes īpašumi Talsu pilsētā - Lielajā ielā 22, Jaunatnes ielā 7 un Ezera ielā 26. Ņemot vērā, ka tikai zemes īpašums Ezera ielā 26 ir pašvaldības īpašumā, tas tika atzīts par piemērotāko.

Deputāti domes sēdē izteica daudz un dažādus argumentus taču nevienojās, ka Ezera iela 26 ir piemērotākā vieta multifunkcionālā sporta un rekreācijas kompleksa būvēšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)