Banner 980x90

Talsu novada pašvaldība palielinājusi nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojuma apmēru

Rīga, 10.janv., LETA. Talsu novada pašvaldība paplašinājusi personu loku, kuras varēs saņemt nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu, kā arī palielinājusi tā apmēru, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Izmaiņas attiecas uz dažādām personu grupām. Piemēram, vientuļai personai ar pirmās grupas invaliditāti nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojuma apmērs līdz šim bija 70%, bet no šā gada tas palielināts līdz 90%. Savukārt vientuļai personai ar otrās grupas invaliditāti atvieglojums no 50% palielināts uz 70%.

Savukārt nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu 70% apmērā turpmāk varēs saņemt Černobiļas atomelektrostacijas avāriju seku likvidācijas dalībnieki.

Arī turpmāk vidi degradējošas, sagruvušas būves tiks apliktas ar nekustamā īpašuma nodokļa likmi 3% apmērā no kadastrālās vērtības.

Atvieglojuma saņemšanai pašvaldībā ir jāiesniedz attiecīgs iesniegums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)