Banner 980x90

Talsu novada vidusskolēni turpina apgūt biznesa pamatus

Talsi24.lv
Talsi24.lv

4.martā projekta ''Talsu uzņēmējdarbības skola'' ietvaros Talsu novada vidusskolēni viesojās Biznesa augstskolā ''Turība'', lai turpinātu apgūt biznesa pamatus un vairotu savu izpratni par uzņēmējdarbības uzsākšanu.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja biznesa augstskolas "Turība" Sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Kive, skolēni viesojās augstskolas Biznesa inkubatorā, kur notika pieredzējušā uzņēmēja, mentora Eduarda Aksjoņenko lekcija. Uzņēmējs skaidroja, kā darbojas Biznesa inkubators, kādu atbalstu savai biznesa idejai jaunieši var iegūt, kā arī atgādināja, kādas ir izplatītākās jauno uzņēmēju kļūdas, un, kā no tām labāk izvairīties.

Pēc lekcijas Biznesa inkubatorā vidusskolēni devās ekskursijās uz valsts akciju sabiedrību "Latvijas valsts meži", Latvijas Nacionālo bibliotēku, kā arī Latvijas radio.

Projekta "Talsu uzņēmējdarbības skola" ietvaros skolēniem tiek piedāvāta iespēja doties ekskursijās uz dažādiem uzņēmumiem – valsts akciju sabiedrībām, privātajām sabiedrībām ar ierobežotu atbildību, kā arī pašvaldības kapitālsabiedrībām, lai veicinātu viņu izpratni par dažādām uzņēmējdarbības formām un iespējām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)